Browser downloaden

Via onderstaande links kan een nieuwe browser gedownload worden. Het is belangrijk altijd een nieuwe versie van de browser ge├»nstalleerd te hebben zodat website’s goed worden vormgegeven en je minder risico loopt op malware en virussen. Op browseropschonen.nl staan van al deze browsers handige stappenplannen hoe de browser kan worden opgeschoond.

Download Internet Explorer voor Windows
Internet Explorer is de browser gemaakt door Microsoft en wordt standaard met Windows meegeleverd.

Download Google Chrome voor Windows of Mac
Google Chrome is momenteel de meestgebruikte browser in Nederland. Mede door zijn snelheid, user interface en mogelijkheid tot het downloaden van extensies.

Download Mozilla Firefox voor Windows of Mac
Firefox is de browser gemaakt door Mozilla. Firefox is vooral populair onder de fanatieke internetgebruikers, met veel opties en mogelijkheden tot het downloaden van add-ons.

Download Opera voor Windows of Mac
Opera is een snelle en degelijke browser met een goede interface. Opera wordt een stuk minder gebruikt dan bovenstaande browsers maar kan zeker een goede optie zijn als Firefox / Chrome traag beginnen te worden.

Download Tor voor Windows of Mac
Tor staat bekend om het anoniem browsen. Het is bijna niet traceerbaar welke gebruiker welke pagina’s bezoekt. De browser is mede door deze techniek wel een stuk langzamer dan bovenstaande browsers.